Våra älskade änglar

wp-olympia
Olympia (Änglakisse)
Prinsessan el Pympen en tvättäkta mycket liten fröken som verkligen var en dam när hon ville men ofta en envisbytta som inte drog sig för att tala om hur saker skulle vara. Ganska egensinnig men ändå mysig och sällskaplig. Tog över Nallandet med hussepappa efter Nicke.
Se mer →
 
Nicklas(Änglakisse) ”Nicke, Blobben, Pajas” Den vänliga själen som var vår lyckliga lilla idiot. En klumpeduns som gav oss massvis med skratt när han körde serieteckningskatt över parketten och slutade som limmad i armstödet på soffan. På slutet pappas kisse och nalle.
Se mer →
 

 

Nemo (Änglakisse)
Pemo älsklingen som nu är någon annanstans men som skänkt så många glada och mysiga stunder.”Mammas” kisse som delade hjärta med henne för nu är halva hennes borta.
Se mer →
 

 

Schitzo (Änglakisse)
Schitzo vår första Birma. Han lärde oss att det inte kan finnas någon annan kattras för oss (som vi trodde fram till 2016 då vi mötte en liten ragdoll). Han var så mild och sällskaplig att han snabbt stal våra hjärtan. Vi fick bara ha honom i 6 månader då han var en omplaseringskisse som led av FIP.
Se mer →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *